آرمان سازه پدیده

تولید کننده کوپلر در ایران

آرمان سازه پدیده

تولید کننده کوپلر در ایران

شرکت آرمان سازه پدیده از سال ۱۳۸۵ ه.ش. پس از انجام مطالعات و آزمایشات مکررو با بهره گیری از دانش فنی متخصصین داخلی و خارجی اقدام به تولید وصله های مکانیکی با نام تجاری کوپلر نموده و در این راستا موفق به اخذ استاندارد ملی ایران به عنوان اولین واحد تولیدی در سطح کشوری گردیده است. این واحد با داشتن کادر مجرب و ایجاد واحد کنترل کیفی و آزماشگاه مقاومت مصالح سعی در تولید محصول با کیفیت بالا و قابل رقابت بانمونه های مشابه داخلی و خارجی دارد.

  • ۰
  • ۰

وصله مکانیکی ( کوپلر ) در مقایسه با وصله پوششی دارای مزیتهای فنی و اقتصادی متعددی میباشد که از آنجمله میتوان به موارد ذیل اشاره کرد

با توجه به آنکه کوپلر مانند وصله پوششی به مشخصات بتن و میزان و چگونگی بارهای اعمالی بستگی ندارد، به همین دلیل روش مطمئنتر هستند و همچنین ضریب اطمینان بالایی داردند

کوپلر باعث انسجام بیشتری در سازههای بتنی میگردد. وصله مکانیکی مقاومت و سختی لازم را در مقابل نیروهای استاتیکی مانند بارهای زنده و مرده و همچنین دینامیکی مانند زلزله و حرکت اتومبیل و قطار بر روی پل را دارا میباشد.

آیین نامه های ساختمانی بر خلاف وصله پوششی که در مکانهای خاص میتوان از آنها استفاده نمود و حداکثر مقاومت لازم برای وصله پوششیFyمیباشد، دو نوع وصله مکانیکی تعریف کرده است. کوپلر نوع یک که همان کوپلر استاندارد میباشد باید بتواند مقاومتی برابر 1221Fyیعنی 21درصد بیشتر از وصله پوششی را تحمل نماید و از این وصله میتوان در همان محلهایی استفاده کرد که از وصله پوششی میتوان استفاده نمود. وصله نوع دو که همان نوع لرزهای است باید بتواند مقاومتی برابر Fu یعنی مقاومت نهایی میلگردها را تحمل نماید و از آن میتوان در تمامی نقاط سازه حتی مفاصل پلاستیک استفاده نمود.

 

کوپلر ها باعث آرایش منظم و فاصله بیشتر میان آرماتورها در ناحیه وصله و درنتیجه ایجاد فضای مناسب برای بتن ریزی مطلوب و متراکم سازی آن میگردد.

استفاده از آرماتورهای با سایز کوچک منجر به افزایش ابعاد ستونها میگردد تا بتوان تعداد لازم آرماتورها را استفاده نمود در حالی که با استفاده از کوپلر میتوان از میلگردهای قطور تر استفاده

نمود و این امر هم موجب کوچک شدن ابعاد ستونها میشود و هم صرفه اقتصادی کوپلر را بیشتر میکند.

با استفاده از کوپلر نیازی به انجام محاسبات خسته کننده طول وصله پوششی و همچنین دتایل کردن آنها نیست.

با استفاده از کوپلر دیگر نیازی به گذاشتن میلگرد انتظار نیست که باعث کاهش هزینههای نیروی انسانی، قالب بندی و خطرات ناشی از وجود آنها است، میگردد.

با استفاده از کوپلر میتوان از حداکثر نسبت فولاد به سطح مقطع حتی در مکانهای وصله میلگرد استفاده نمود که این امر باعث کاهش ابعاد ستونها میگردد.

استفاده از کوپلر موجب به حداقل رسیدن ضایعات آرماتور و همچنین اجتناب از طراحی Overdesignمیگرد

  • ۹۸/۰۷/۲۹
  • aspzir aspzir

نظرات (۱)

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

 

هم میهن ارجمند! درود فراوان!

 با هدف توانمند سازی فرهنگ ملی و پاسداری از یکپارچگی ایران کهن

"وب بر شاخسار سخن "

هر ماه دو یادداشت ملی میهنی را به هموطنان عزیز پیشکش می کند.

خواهشمنداست ضمن مطالعه، آن را به ده نفر از هم میهنان ارسال نمایید.

 

آدرس ها:

 

http://payam-ghanoun.ir/

http://payam-chanoun.blogfa.com/

 

[گل]

 

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

۝۝۝۝♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥۝۝۝۝

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی